26 Ocak 2016 Salı

Childhood’s end

Tartışmasız yılın en iyi mini dizisi olmayı başarmıştır. Uzaylılar dünyamızı keşfederler ancak…Beklediğimiz kadar dost canlısı varlıklar değillerdir. Dünya’yı işgal etmeleri için önlerinde duran bir tek şey var İnsanlık! En zayıf olanlar ve yetişkinlerin zayıf noktaları olan çocuklar ilk işgalin başlamasında önemli bir parçaya sahip olacaktır.




Childhood’s End Dizi Tanıtım


SyFy tarafından hazırlanmış yeni blim kurgu yapımı 2015’in son aylarında ekranlara gelecek gibi duruyor. Yapım şuan için bir mini dizi olarak planlandı ve 6 bölümden oluşacaktır. Dizi yönetmenidaha önce ” Kiz erkek meselesi (2006), Little Black Book (2004) ve Plots with a View (2002)” yapımlarından tanıdığımız Nick Hurran olacaktır. Dizinin senaristi olarak da karşımıza Arthur C. Clarke ve Matthew Graham iki isim çıkıyor. Başrol oyuncuları‘na baktığımızda yine tanıdığımız isimler olan Daisy Betts, Charles Dance, Osy Ikhile isimleri yer alıyor.







Childhood’s End Dizi Konusu





Uzaylılar dünyamızı keşfederler ancak…Beklediğimiz kadar dost canlısı varlıklar değillerdir. Dünya’yı işgal etmeleri için önlerinde duran bir tek şey var İnsanlık! En zayıf olanlar ve yetişkinlerin zayıf noktaları olan çocuklar ilk işgalin başlamasında önemli bir parçaya sahip olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder